Green | cosmetics

22:38

Ik heb het hier al een aantal keren laten vallen en ik ben er ook wel behoorlijk fier op. Ik ben momenteel namelijk samen met mijn zus de opstart van een eigen webshop aan het voorbereiden. En daar komt heel erg veel bij kijken!


Een webshop is natuurlijk een heel ruim begrip, misschien vragen jullie zich wel af wat voor een webshop dit zal zijn. Het zal een webshop vol met natuurlijke en handgemaakte cosmetica zijn. Deze cosmetica zal handgemaakt worden door niemand minder dan mezelf ;).

Mijn zus is sinds 6 jaar schoonheidsspecialiste en is dus dagelijks bezig met het verzorgen van veel verschillende huidjes. Ik vind het leuk om dingen in elkaar te prutsen en vind het belangrijk om mijn huid goed te voeden, het ideale team voor zo'n webshop dus! Nog is pluspunt is dat ik de productjes dan ook lekker zelf kan gebruiken aangezien ik heel goed weet wat ik er allemaal in stop.


Sinds een goed jaar ben ik nu bezig met het uitproberen van verschillende receptjes en ondertussen ben ik mij ook aan het bijscholen met een cursus aromatherapie, ideaal om goed te weten welk geurtje nu net bij welk kwaaltje of gevoel gebruikt kan worden. Het ruikt hier momenteel wel naar 10 verschillende geuren door elkaar!

Cosmetica is weer zo'n ruim begrip. We gaan natuurlijk niet elk product maken dat onder deze noemer valt en op onze webshop verkopen. Daarvoor heb ik te weinig handen en tijd ;). Wat gaan we dan wel verkopen? Wel, ons gamma zal onder andere bestaan uit vaste parfums, bath bombs, badparels, scentchips, scrubs en body oils. Dit gamma zal in de toekomst vast en zeker nog uitgebreid worden maar receptjes voor body butters, lotions en gezichtsmaskers moeten eerst nog uitvoerig getest worden door ons voor we ze aan de man (en vrouw) kunnen brengen.


Onze cosmetica gaat niet enkel handgemaakt zijn maar ook nog eens natuurlijk! Als dat niet goed in de oren klinkt. We maken enkel gebruik van bio boters en olietjes en daar boven op worden onze producten ook niet getest op dieren. Ben je al benieuwd?

Een naam hebben we al, Skinfuse. De rest is nog under construction ;). Receptjes worden getest en verpakkingen worden vergeleken as we speak. Ik hou jullie up-to-date. Vanaf de webshop online staat, zijn jullie de eerste die hem te zien krijgen, beloofd!


You Might Also Like

2 fijne reacties

  1. wooow superleuk idee! ben benieuwd hoe de webshop er uiteindelijk uit komt te zien :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt fantastisch leuk! Ik ben benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk dat je de tijd neemt om een reactie neer te schrijven.