Personal | new borns

15:45

Toen ik op reis was, kreeg ik een smsje van mijn broer. Op zich is daar niks verkeerd mee, mijn broer smst mij namelijk wel meer. Maar deze keer bestond de sms hoofdzakelijk uit hoofdletters. Hij moest mij blijkbaar dringend iets laten weten.

Wat was er dan zo dringend? Dat zal ik even vertellen.
Enkele weken geleden, ik denk tussen kerstmis en nieuwjaar vonden we het tijd dat we een nieuwe hamster gingen halen. Onze vorige is al zo'n jaartje geleden gestorven dus er was wel plaats voor een nieuwe.

We kozen voor het vrouwelijke hamstertje dat als eerste nieuwsgierig kwam piepen en daarna ook kennis met ons kwam maken. Eenmaal thuis werd het kooitje in gereedheid gebracht en introduceerden we Billie aan haar nieuwe huisje. Na een uitvoerige inspectie langs haar kant werden er al snel nestjes gebouwd en voorraden gehamsterd.Twee weken na deze aankoop vertrok ik op reis. Daar, rond 19.08u lokale tijd, kreeg ik de dringende sms van mijn broer.Ja, jullie lezen het goed. Onze kers verse hamster had zelf kers verse mini hamstertjes. Ze had een nestje van maar liefst 6 kleine hamstertjes. Wij hebben dus enkele weken geleden in de winkel een zwangere hamster gekocht!

Op zich vond ik dit best grappig maar op het thuisfront konden ze hier minder mee lachen. Een kleine hamster is namelijk na 6 weken geslachtsrijp en de gedachte dat er in huis ineens 7 kooitjes zouden staan in plaats van eentje ging er niet in. Er startte dus een zoektocht naar een goede thuis voor de kleintjes.

Hieronder laat ik jullie toch even genieten van de aaibaarheidsfactor van deze kleine lieverdjes.Ondertussen zijn ze bijna allemaal de deur uit, op eentje na, dat we zelf graag wilden houden.


You Might Also Like

4 fijne reacties

Ik vind het leuk dat je de tijd neemt om een reactie neer te schrijven.