DIY | earring holder

23:42

 
Een juwelenhouder, of beter een oorbellenhouder, is iets dat ik al heel lang wou maken. Ik had alle benodigdheden hier al een tijdje liggen maar om de een of andere manier kwam het er nooit van. Kwam, want ondertussen staat hij hier al te blinken. Misschien zag je 'm al passeren op Instagram enkele weken geleden ;).

Hoe maak je dat nu? Wel, dat leg ik je even uit!
Ik vond mijn kader in de kringloopwinkel. Hier zat nog een grote foto in die ik er uit gehaald heb. Je kan misschien eens gaan neuzen op rommelmarkten of kringloopwinkels. Misschien heeft je oma nog wel een mooie kader op zolder staan. Het gaas had ik hier ook liggen, ik denk dat dit nog van één van mijn mama haar bloemschik projecten is. Ik denk dat je dit wel in een doe het zelf zaak kan kopen maar dit weet ik niet zeker.

Als je dit hebt dan is het meeste werk eigenlijk al gedaan. Of nee, dat moet nog komen!

Eerst knip je het gaas op het formaat van de kader, best iets groter zodat je wat speling hebt. Bij mij waren er achteraan mijn kader gaatjes waar ik schroeven in kon draaien en zo het gaas op zijn plaats houden. Als je kader vlak is, kan je misschien een nietmachine gebruiken om dit vast te maken.

Dan is je oorbellen houder klaar. Makkelijker kan bijna niet hé!


Daarna komt het meeste werk, de oorbellen er allemaal mooi in hangen. Nu ja, als je er niet zo veel hebt, zoals mij, dan neemt dit niet zo veel tijd in beslag natuurlijk ;)


You Might Also Like

1 fijne reacties

Ik vind het leuk dat je de tijd neemt om een reactie neer te schrijven.