Personal | scavenger hunt

12:30Op sommige momenten kunnen bepaalde voorwerpen heel belangrijk voor je zijn. Dat ene kaartje dat je kreeg van die ene vriendin die je al een hele tijd niet meer gezien hebt of een foto van je lief terwijl die op Erasmus is.

In "scavenger hunt" ga ik steeds 8 voorwerpen verzamelen die voor mij op dat moment belangrijk zijn, waar ik op dat moment mee bezig ben of waar een verhaal aan vasthangt. Dit kan gaan van een aardappel tot een zeilboot en alles wat daar tussenin ligt. Aardbeitjes

Hier bij ons hebben we jaarlijks een aardbeienmarkt. Deze begint ongeveer in mei en is nu jammer genoeg al afgelopen. Op deze markt verkopen ze steeds de lekkerste en zoetste aardbeien, ik ben er zot van.

De relatie tussen aardbeien en mezelf is een zeer ingewikkelde. Ik eet enorm graag aardbeien en kan elke dag wel een potje verorberen maar geef mij een aardbeienmilkshake, aardbeien op een taart of aardbeien in ijsvorm en ik moet ze niet hebben. Enkel in hun vers geplukte vorm kunnen ze mij doen watertanden.
 Blouse

Een blouse die ik onlangs kocht op de rommelmarkt en dus een nieuw projectje voor mijn mama en mij. Deze is enkele maten te groot en moet dus wat ingenomen worden. Ik vind dat ze een heel erg leuke print heeft. Picknicklaken

Een picknicklaken staat voor mij gelijk aan kwaliteittijd, lekker eten en homemade ice tea. Ik ga heel graag picknicken en gelukkig mijn lief ook. Vanaf we een zonnestraal spotten, gaan we op zoek naar een leuk plekje waar we ons gezellig kunnen nestelen voor enkele uurtjes.Flow magazine

'Mijn lijfblad'
(dit vind ik eigenlijk raar klinken)
Flow magazine is voor mij echt een bron van inspiratie. Of het nu de maandelijkse editie of de speciale uitgaven zijn, altijd staan er wel enkele artikeltjes in waar ik ideetjes uit haal.
Lippenbalsem

Zelfgemaakte lippenbalsem, er is niks beter dan zelfmaak. Toffee is mijn lievelingssmaak en mijn lippen zijn nog nooit zo zacht en kissable geweest.
 Polaroid camera

Deze rakker gaat steeds mee op uitjes. Ik vind het fantastisch dat je de foto's meteen te zien krijgt, enfin na 30 minuten dan toch.
"De camera stil houden, niet bewegen tot de foto er uit is en deze meteen afdekken" is mijn order aan iedereen die de camera in zijn handen krijgt.
 Sterren ring

 Deze ring maakte mijn lief voor mij toen hij de trein nam om mij te zien. Lief he?
 Sloffen

Mijn dierbaarste schoentjes. Ik draag ze bijna dagelijks, behalve als het té mooi weer is. Dit is al een nieuw paar aangezien mijn huidig paar er behoorlijk afgeleefd uitziet. Als ik zulke schoenen ergens tegenkom is de kans groot dat ik ze al meeneem om ervoor te zorgen dat ik nooit zonder val.


You Might Also Like

4 fijne reacties

  1. Leuke nieuwe categorie om posts in te plaatsen! Die sterrenring, zo lief :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yes, ik ben niet de enige die aardbeien alleen in zijn oorspronkelijke vorm eet! Toen ik klein was kreeg ik ooit een soort aardbeipudding voorgeschoteld, ik zeg het u: trauma's...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die camera! Ik hou er van! Nemen we samen zo een foto binnenkort? :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk dat je de tijd neemt om een reactie neer te schrijven.