Time out | bundle of joy

12:30

 
Als ik eens een vrij moment heb dan kan ik er erg van genieten om Pinterest even af te struinen op zoek naar mooie foto's, inspirerende quotes of fijne DIY's. Ik kan dan echt wegdromen bij het zien van prachtige landschappen of schone illustraties. Vaak haal ik ook inspiratie uit de verschillende pins.

Hier verzamel ik voor jullie enkele fijne, mooie, kunstige, grappige of ontroerende beelden die mij aanspreken en hopelijk jullie ook intrigeren.


Een filmpje waarbij een koppel het uitmaakt door middel van film titels. Erg grappig en je kan er misschien nog enkele films uithalen die je nog niet gezien hebt. Fijne interieur inspiratie. Sommige interieurs zijn wel wat over the top maar ik vind ze mooi om naar te kijken en om inspiratie uit te halen.

Brani & Desi - Interieur design studioDe gedichtjes van Sukha vind ik super leuk. Ze zien er niet alleen vrolijk uit maar toveren steeds een glimlach op mijn gezicht door hun fijne boodschap.

Dit egeltje ziet er zo grappig uit met deze gezichtsuitdrukkingen.
Deze man maakt grondplannen van bekende tv-shows zoals je hierboven kan zien. Als je een van deze series kent of volgt dan kan je je meteen een levendige voorstelling maken bij zijn grondplannen.

Iñaki Aliste Lizarralde - Grondplannen van bekende tv-showsVoor de vroegere of huidige nokia eigenaars onder ons waar het spelletje snake op staat, zo speel je dit spelletje dus uit.You Might Also Like

1 fijne reacties

Ik vind het leuk dat je de tijd neemt om een reactie neer te schrijven.