Summer | that summer feeling

12:30


Hebben jullie dat ook? Zo van die momenten waarop je denkt 'dit is nu zomer'.
Momenten die je volgens mij nergens hetzelfde kan beleven als in de zomer. Momenten waarop je denkt dat het niet mooier kan als dan. Momenten waarop je spontaan wil gaan dansen en zingen.


Het ultieme zomergevoel is het moment waarop...... je neerploft op het kapot getrapte festivalgras met een fris drankje in de hand en waarbij je na enkele minuten begint te beseffen dat het gras toch wel kriebelt aan je blote benen.
... je in de zon op een terrasje zit omgeven door mensen die je graag ziet met een cocktail in de hand en slippers aan je voeten.

... je gaat picknicken met een mand vol lekker en sappig fruit zoals watermeloenen, aardbeien en framboosjes waarbij je een plekje in de schaduw moet opzoeken omdat het anders veel te warm is.

... je 's avonds gaat slapen met je raam open omdat je anders dat lakentje niet kan verdragen en je de volgende ochtend gewekt wordt door fluitende vogeltjes.

... je voor het eerst de barbecue terug aansteekt, iedereen zijn eigen vlees meebrengt en je buiten blijft zitten tot de volgende dag al bijna begonnen is.

... je een deugddoende duik neemt in water dat niet eens verwarmd is en waarna je haren gewoon aan de zon kunnen drogen.... je bijna overal ijsjes kan eten en dit in alle smaken die je je maar kan inbeelden terwijl je met je tenen in het zand zit en je hoofd in de wolken.

... je geen sokken meer hoeft te dragen onder je kleedje en waarbij de geur van zonnecrème dagelijks terugkomt omdat je niet wilt dat je melkflessen verbranden.

... je luid meebrult met foute zomerhits terwijl je zelf cocktails aan het fabriceren bent.... je gezellig samen rond een kampvuur zit en de gesprekken pas uitdoven als de maan plaats maakt voor de zon.

... je plots een verzamelwoede krijgt van reisgidsen, plannetjes en boekjes want je gaat op vakantie en moet dringend enkele plekjes opzoeken die je graag wil gaan bekijken.


... de gezelschapsspelletjes naar de tuintafel gedragen worden en je om het eerst de koning probeert om te gooien.De zon speelt al buiten, kom je ook? 
                        - LoesjeYou Might Also Like

1 fijne reacties

  1. Oh :D Echt perfect verwoord! :D Ik heb alweer zin in de volgende zomerfestivals (nog 10 maand tot de volgende werchter!)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk dat je de tijd neemt om een reactie neer te schrijven.