Trips | Christmas market in Bruges

22:09

Deze maand ben ik 1 jaar samen met mijn vriendje en dat moest gevierd worden! We gingen samen naar de kerstmarkt in Brugge! Hieronder kan je wat foto's zien van deze zeer gezellige markt. Deze staat nog in Brugge tot 2 januari 2014 en is zeker een bezoekje waard!

De stad is erg mooi versierd tijdens de kerstperiode en als de avond valt zie je de kerstverlichting mooi tot zijn recht komen. Een aanrader!In het hotel waren ze ook helemaal in kerstsfeer. In het kleine salontje stond een mooi versierde kerstboom.

Normaal ben ik niet echt zo'n fan van kitscherige versiering maar met Kerst mag dat wel. Deze etalage vond ik heel erg leuk. Vooral omdat dit het enigste winkeltje in de straat was, het sprong er dus echt uit.
Deze grote boom die volledig uit lichtjes bestaat is volgens mij echt het centrum van de kerstmarkt. Deze staat midden op de schaatsbaan en de schaatsbaan staat midden tussen de kraampjes.
Enkele van de kraampjes. Hier kan je vooral eten en drinken kopen zoals warme chocolademelk, glühwein en pasta. Er zijn er ook andere waar je sjaals en handschoenen kan kopen.


Op de terugweg naar huis bekeek ik nog even de gemaakte polaroids met een lekker sapje erbij!


You Might Also Like

1 fijne reacties

Ik vind het leuk dat je de tijd neemt om een reactie neer te schrijven.