Thrifting | I went thrifting #6

12:30

Het is volop lente en de zomer zit er aan te komen. Dit is meestal ook het moment waarop er in het weekend tientallen rommelmarkten gegeven worden. De straten vullen zich dan met verschillende kraampjes en een dosis gezelligheid. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een vrije zondagnamiddag door straten vol zolderschatten te slenteren?

Ik ging ook terug op pad en kwam thuis met deze vondsten.


De verkoper had echt een 20-tal van deze tassen en nog veel andere retrospulletjes.
Ik koos deze 4 mooierds er uit.
Onder mijn motto "handtassen heb je nooit genoeg" kocht ik deze fijne handtas. Het is er eentje uit de sasha dus voor 5 euro zeker een koopje.

Ik had dringend van die dunne riempjes nodig. De laatste tijd draag ik vaak rokjes of kleedjes maar als ik dan eens een broek droeg dan moest ik die elke 5 minuten eens optrekken. Mijn vorige riempje was stuk en wanneer denk je eraan dat je een nieuwe moet kopen? Juist, als je broek weer eens afzakt.

Hieronder staat de kleerhanger waar ik deze haakjes aan ga bevestigen. Deze ga ik dan gebruiken om mijn kettingen aan te hangen.


Ik vond het patroon van deze kleerhanger echt mooi. Voor maar 50 cent kon ik deze echt niet laten liggen.
Ik ga dan wel niet meer naar school maar ik was meteen verliefd op deze boekentas. Ik heb er geen idee van waarom ik hiervoor zo weinig moest betalen. Misschien omdat er een naad is losgekomen die nog eens moet dichtgenaaid worden of misschien omdat de markt bijna op zijn einde liep.Wat hier de reden ook voor was, ik nam 'm meteen mee.


Hebben jullie onlangs nog fijne rommelmarkten bezocht?


You Might Also Like

4 fijne reacties

 1. Oh dat tasje en die theetassen zijn echt leuk :D Goeie vondsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Goeie koopjes gedaan zeg! Ik ben jaloers op uw leren tassen! Nee, helaas al te lang geen rommelmarkten meer gedaan. Maar nu vakantie: dus weer tijd! Hiphip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat mooi allemaal! Jij bent een echte rockster in thrift shopping! good shop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die boekentas vind ik echt heel cool!
  Ik struin regelmatig in kringloopwinkels en als het even kan op een rommelmarkt :-) love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk dat je de tijd neemt om een reactie neer te schrijven.